Ce inseamna web design si dezvoltare web? De ce sunt atat de importante pentru afacerea dumneavoastra?

Mail Boxes Etc. Cluj 005 va ofera servicii pentru dezvoltare web, de la site-uri de prezentare la magazine online

Web design reprezinta momentul conceperii structurii si interfetei grafice, pana la finalizarea programarii. Designerii web iau povestea sau viziunea firmei si creeaza un design atragator. Prin urmare, ei sunt responsabili cu proiectarea modului in care un site web va arata si modul in care utilizatorii vor interactiona cu acesta. La fel cum un arhitect dezvolta un plan inainte ca o casa sa fie construita, asa web designerii modeleaza fiecare aspect al site-ului inainte ca dezvoltatorii web sa poate incepe sa construiasca site-ul. Designerii web sunt cei care gandesc UX (user experience) pentru intregul site.

Dezvoltarea web cuprinde orice activitate legata de programarea site-ului. Odata ce site-ul a fost proiectat, acesta trece pe mana dezvoltatorilor web care il transforma intr-un site web live. Dezvoltatorii, bazandu-se pe o gama de software, instrumente si limbaje, construiesc site-ul pe care il viziteaza utilizatorii. Dezvoltarea back-end implica o programare mai avansata care controleaza diferite caracteristici si interactiuni pe paginile web. Aceasta parte a dezvoltarii defineste modul in care site-ul functioneaza si modul in care un utilizator realizeaza diferite sarcini utilizand functionalitatea oferita de site.

Importanta crearii unui website

Site-urile web au un rol destul de important in dezvoltarea oricarui business. Site-ul web este un instrument al afacerii, cu ajutorul caruia se poate lucra si castiga in acelasi timp. Daca o companie nu detine un web site al sau, majoritatea clientilor vor privi fara mare incredere in serviciile sau produsele companiei respective.

Imaginati-va ca recent ati lansat o afacere. Aveti in cadrul companiei personalul calificat si posibilitati foarte mari de dezvoltare a afacerii dumneavoastra. Acum va ramane de realizat un lucru foarte important – sa atrageti cat mai multi clienti. Asta inseamna ca va trebui sa faceti tot posibilul ca sa afle despre firma dumneavoastra cat mai multe persoane. In acest caz, solutia optima este crearea si lansarea unui website al firmei.

Inainte de a-si crea propria pagina web, multi clienti si-ar adresa intrebarea: De ce as avea nevoie de un web site si care ar fi avantajele crearii acestuia? Raspunsul este foarte simplu, marea majoritatea a site-urilor indeplinesc mai multe functii, printre care:

  • Functia informativa
  • Functia de marketing
  • Functia de promovare a imaginii companiei
Referitor la continutul unui site web, ar fi bine ca acesta sa contina informatii convingatoare pentru clienti, dar si in acelasi timp sa dispuna de o exactitate sporita a acestora. Continutul trebuie sa fie adecvat domeniului de activitate al firmei, sa stimuleze si sa capteze atentia clientilor, sa informeze publicul tinta, sa fie accesibil si potrivit pentru acesta, sa reprezinte brandul companiei si cel mai important – ca informatia existenta sa-l impresioneze pe client, determinandu-l sa revina pe site.

Solutii simple de dezvoltare site-uri web in Cluj - Romania

Solutii accesibile

Indiferent ca este vorba despre crearea unui site de prezentare simplu, sau de realizarea unui magazin online ce necesita mai multe functionalitati, Mail Boxes Etc. Cluj 005 realizeaza site-uri mobile-friendly, responsive si optimizate pentru Google.

Servicii profesionale de optimizare SEO

Furnizam servicii profesionale de optimizare SEO, pentru ca website-ul dvs. sa inregistreze o crestere a rezultatelor in cautarile organice. Chiar si atunci cand vine vorba despre cuvinte cheie si domenii extrem de competitive, echipa noastra detine experienta necesara in web design si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce in topul Google.

Dezvoltare web all-in-one

Programatorii Mail Boxes Etc. Cluj 005 sunt specializati in cele mai noi tehnologii de front-end si back-end, pentru a va crea site-ul perfect business-ului dumneavoastra.