Alege dintr-o gama larga de servicii de grafica si imprimare

Iti suna familiar?

Am nevoie de un partener care sa inteleaga nevoile business-ului pe care il reprezint, deschis catre comunicare si care imi poate oferi suport, idei si instrumente noi pentru a imbunatati imaginea companiei mele, cat si servicii de inalta calitate.

Centrul MBE pentru grafica si imprimare poate oferi servicii de baza, cum ar fi imprimarea digitala sau proiecte intregi de comunicare. Orice produs sau serviciu incepe de la proiectul de design grafic.

Proiectele noastre de tiparire sunt versatile si compatibile cu cerintele de calitate a produselor, datorita utilizarii tehnologiei inovatoare in centrele noastre de productie. 

5 motive bune pentru a alege MBE

  • Solutii pentru fiecare nevoie – servicii integrate de design, grafica si tiparire pentru companii.
  • Rapiditate si eficienta – folosindu-ne de cea mai buna tehnologie, putem sa va oferim rezultatele potrivite bugetului dumneavoastra, intr-un timp scurt.
  • Un singur centru, mai multe servicii – oferim o gama larga de solutii pentru toate tipurile de business.
  • Echipa de specialisti – Personal tanar, dinamic, specializat in strategii de design si productie.
  • Suport si comunicare cu clientii – Oferim consultanta si asistenta clientilor in toate etapele proiectului.

Mail Boxes Etc. Cluj 005 este solutia cea mai buna de care aveti nevoie pentru a realiza orice proiect, la cel mai inalt standard.
Impreuna cu noi, veti putea crea imaginea perfecta a firmei dumneavoastra.

Tiparim orice tip de proiect

La Mail Boxes Etc. Cluj 005 veti gasi servicii de imprimare pentru orice tip de proiect de care aveti nevoie. Dispunem de o gama larga de imprimante, inclusiv cele necesare pentru:

  • Imprimarea offset, ideala pentru proiectele mai mari ce necesita un volum mare de imprimare, si o calitate corespunzatoare
  • Imprimarea digitala, perfect pentru orice tip de imprimare ce porneste de la un numar mic de pagini si poate atinge un prag chiar si la nivelul miilor, raportul pret-calitate fiind unul corespunzator.
  • Imprimarea planurilor de proiectare si arhitectura (atat alb-negru cat si color) pornind de la mici dimensiuni A4, A3 pana la dimensiuni mai mari de A0 si E+
  • Personalizarea diferitelor obiecte promotionale cum ar fi: tricouri, sepci, cani, mousepad, perne, trofee ,cupe, puzzle-uri.

Veti beneficia de aceeasi calitate si rezultat al serviciilor de imprimare si personalizare, ca in orice centru MBE din toata lumea.

Alegeti finisaje de calitate

Chiar si un proiect de mici dimensiuni poate beneficia de un finisaj si o indosariere profesionala. Flyerele sau cataloagele pot fi imprimate pe difertie tipuri de hartie, de la cea clasica de 90gr la hartie cartonata de 250 gr (mata sau lucioasa), iar cu o biguire si o capsare sau indosariere profesionala, veti obtine rezultatul dorit in forma finala.

Indiferent de complexitatea finisajului, specialistii din centrul Mail Boxes Etc. Cluj 005 dispun atat de experienta cat si de echipamentele necesare realizarii acestora.

In cazul in care aveti proiecte urgente de predat, va putem ajuta cu imprimarea acestora intr-un timp foarte scurt. Indiferent de termenul limita, ne vom stradui sa livram proiectele in termenul specificat, fie ca este vorba de aceeasi zi sau ziua urmatoare.

Ne puteti trimite detaliile necesare catre adresa de email
office@mbecluj005.ro.

Din moment ce am obtinut datele necesare, ne vom ocupa pentru imprimarea proiectului dumneavoastra intr-un mod eficient si rapid.
La cerere, putem stoca proiectul in arhiva noastra, astfel incat vom facilita procesul de imprimare in cazul in care mai doriti si alte exemplare, iar in cazul in care aveti modificari de facut, va vom ajutam sa interveniti asupra proiectului.

Orice aveti nevoie sa tipariti, scanati, personalizati, ne puteti contacta cu incredere. Mail Boxes Etc. Cluj 005 va sta la dispozitie si va ajuta in procesul de printare si machetare grafica.