Nu conteaza destinatia, ci drumul pana acolo!

Mail Boxes Etc. este una dintre cele mai mari retele de centre de servicii din lume, detinuta si administrata de antreprenori independenti, care furnizeaza solutii de expediere, fulfillment, tiparire si marketing pentru companii si persoane fizice, cu accent pe furnizarea celui mai inalt standard de servicii pentru clienti. Cu ajutorul unei retele de distributie globale, facilitam activitatile antreprenorilor si afacerilor din intreaga lume.

In fiecare zi, simtim si traim misiunea #PeoplePossible: de a crea solutii personalizate, care transforma provocarile profesionale si personale ale clientilor in obiective atinse.

Vei intalni aici o echipa tanara, cu entuziasm, dedicare, pregatita sa te asculte, sa iti inteleaga nevoile si sa gaseasca apoi solutia personalizata, adaptata cerintelor tale.

Odata gasita solutia, vom lucra indeaproape, pe planul conturat impreuna, avand un scop comun : acela de a te ajuta sa iti cresti afacerea, lasand in grija noastra activitatile time&money consuming.

Ne gandim la calatoria noastra ca la o aventura indrazneata. Ne conducem afacerea cu pasiune in fiecare zi. Energia noastra este cheia succesului celorlalti. Disciplina in afaceri este o parte vitala a retetei noastre pentru performante extraordinare. Suntem alimentati de ambitie sa parcurgem kilometri suplimentari in numele „noi”, niciodata „eu”. Stim ca suntem mai puternici atunci cand jucam ca o echipa. Avem incredere in spiritul inovatiei, care ne ajuta sa ajungem la rezultate ce pareau imposibile. Asta inseamna pentru noi #PeoplePossible.