Trimiteti orice colet oriunde in lume folosind serviciile noastre de livrare rapida. Oferim servicii de curierat loco cu livrare in aceeasi zi, precum si expediere nationala cu livrare in 24 ore.

Mail Boxes Etc. Cluj 005 este lider de piata in serviciile de transport express de colete si documente. Reteaua noastra extinsa de retail este aici pentru a va sprijini afacerea. Fie ca aveti nevoie de o livrare catre cealalta parte a orasului sau cealalta parte a lumii, Mail Boxes Etc. Cluj 005 va onora livrarea, folosindu-se de cea mai buna tehnologie, cat si de facilitatile si logistica disponibila.

Prin parteneriatele pe care le avem cu cele mai renumite companii de curierat si transport, Mail Boxes Etc. Cluj 005 are capacitatea sa ofere solutii pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor, indiferent de complexitate. Mail Boxes Etc. Cluj 005 a incheiat contracte de colaborare cu majoritatea transportatorilor internationali importanti, asigurandu-se ca, indiferent de destinatie, coletele si documentele dumneavoastra vor ajunge acolo unde trebuie, cat mai rapid si in siguranta.

Obtineti un timp de livrare garantat, indiferent de destinatia in care trebuie sa ajunga coletele. Dupa ce ne oferiti toate detaliile privind livrarea dumneavoastra, ne vom ocupa sa alegem cea mai buna metoda de transport: fie ca e rutier, maritim sau aerian, pentru a ne asigura ca ceea ce trimiteti va ajunge la destinatie.

Serviciul de ambalare si expediere oferit de Mail Boxes Etc. Cluj 005 va poate economisi timp si energie, iar coletele dumneavoastra ajung la destinatie in siguranta si la timp. Indiferent ca aveti unul sau mai multe colete de ambalat, va asteptam cu ele in centrul Mail Boxes Etc. Cluj 005, unde personalul nostru calificat va sta la dispozitie cu o gama extinsa de servicii. Cu noi, coletele dumneavoastra ajung acolo unde trebuie, la timp si in siguranta !

 

Alegerea partenerului potrivit

Alaturi de reteaua noastra extinsa de parteneri internationali in domeniului transportului, va putem livra coletele la costuri avantajoase si in deplina siguranta. Mail Boxes Etc. Cluj 005 este cea mai buna optiune pentru toate livrarile.

Personalul Mail Boxes Etc. Cluj 005 analizeaza toate ofertele de transport, astfel incat sa aleaga pentru dumneavoastra solutia cea mai avantajoasa.

Pregatirea coletului

Avem personal pregatit in logistica care este gata sa va ambaleze coletele folosind materiale durabile, astfel puteti avea siguranta ca toate coletele vor ajunge intacte la destinatie, indiferent de greutatea sau dimensiunea acestora.

In centrul Mail Boxes Etc. Cluj 005 veti gasi mereu materiale de ambalat precum:

  • Cutii de carton
  • Folie cu bule
  • Hartie de ambalaj
  • Folie stretch
  • Banda de ambalare

Ambalaje de specialitate

Daca aveti ceva fragil de transportat, cum ar fi opere de arta, bauturi scumpe, articole din portelan, cu siguranta veti gasi in centrul Mail Boxes Etc. Cluj 005 ambalajele speciale pentru a impacheta toate acestea. Daca doriti sa aflati mai multe detalii privind aceste ambalaje, va asteptam in centrul nostru.

Parteneri potriviti pentru livrari nationale si internationale

Lucram cu o retea diversa de curieri nationali si internationali, astfel incat, ori de cate ori veti alege Mail Boxes Etc. Cluj-Iulius aveti siguranta ca veti primi cel mai bun serviciu de curierat din Cluj, la cele mai accesibile preturi.

Solutii de transport comercial

Cautati solutii de transport comercial? Contactati centrul Mail Boxes Etc. Cluj 005 si un consultant va fi pregatit sa va furnizeze toate detaliile necesare.

Avantajele serviciilor noastre de curierat

  • Timp de livrare garantat – inclusiv urmarirea tuturor livrarilor
  • Trimiteti colete indiferent de greutate sau dimensiune, la preturi avantajoase
  • Obtineti cea mai buna oferta, datorita vastei noastre retele de parteneri in domeniului curieratului si transportului de marfuri atat pe plan national cat si international
  • Protectie completa prin serviciile de asigurare pentru toate livrarile dumneavoastra.