Apelati cu incredere la serviciile de curierat international oferite de catre Mail Boxes Etc. Cluj 005. Dispunem de o retea extinsa de parteneri internationali de transport, astfel indiferent de ce trebuie sa trimiteti sau sa primiti, putem aranja o livrare in doar cateva minute. Contactati-ne pentru a solicita cea mai buna oferta de pe piata.

In portofoliul nostru de parteneri se regasesc companii de transport maritim, rutier si aerian. Indiferent daca aveti nevoie sa transportati din Cluj in alt oras din Romania, sau intr-un oras dintr-o alta tara precum Marea Britanie, SUA, Noua Zeelanda, sau oriunde altundeva pe glob echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte de pe piata!

Trimiteti in siguranta indiferent de greutate sau dimensiune

Avem experti in logistica care sunt gata sa va ambaleze coletele folosind materiale durabile, astfel puteti avea siguranta ca toate coletele vor ajunge la destinatie intacte, indiferent de greutatea sau dimensiunea acestora.

Expedieri multiple si regulate

Pentru companiile care necesita trimiteri regulate suntem mereu pregatiti pentru a crea pachete cu solutii personalizate, indeplinind toate cerintele, chiar si pe cele mai complexe.

De ce sa folositi serviciile noastre de curierat international?

  • Obtineti un timp de livrare garantat pentru livrarile dumneavoastra.
  • Nu exista nicio limita privind greutatea sau dimensiunea coletelor, putem livra orice, oriunde si oricat.
  • Avem contracte de colaborare cu cele mai mari companii de curierat din lume, astfel aveti siguranta ca veti primi mereu cele mai potrivite servicii
  • Servicii de asigurare pentru toate expedierile nationale si internationale